Οι αστυνομικοί ήταν... ληστές - Μεταμφιέστηκαν σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρπαξαν την τσάντα επιχειρηματία - iefimerida.gr

Οι αστυνομικοί ήταν... ληστές - Μεταμφιέστηκαν σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άρπαξαν την τσάντα επιχειρηματία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη Λαμία για τον εντοπισμό δύο νεαρών ληστών οι οποίοι ντυμένοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, επιτέθηκαν και λήστεψαν επιχειρηματία έξω από τράπεζα της πόλης.

Η ληστεία έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο δράστες, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία, τον πλησίασαν την ώρα που πήγαινε στην τράπεζα για κατάθεση και με απειλή όπλου τού άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα.

Οι ληστές , όπως γράφει το lamiareport είχαν λευκά κράνη και ήταν ντυμένοι έτσι που αρχικά ο επιχειρηματίας νόμισε ότι είχε να κάνει με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έστησε μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία, αναζητώντας τους ληστές με τη μηχανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ