Η Νικόλ Κίντμαν μεγάλωσε το στήθος κατά τρία νούμερα -Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν [εικόνες]

Μπορεί η ίδια να αρνείται πεισματικά ότι έχει υποβληθεί στην οποιαδήποτε πλαστική χειρουργική επέμβαση, ή ότι έχει κάνει έστω... μπότοξ, ωστόσο, μια πρόσφατη εμφάνισή της πυροδότησε πάλι τις φήμες για το κατά πόσο... φυσικά είναι τα προσόντα της. Ο λόγος για την Νικόλ Κιντμαν.

Η χολιγουντιανή σταρ εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή μαζί με τον σύζυγό της σε εκδήλωση στη Μελβούρνη με ένα nude φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που πυροδότησε ξανά τις συζητήσεις για το κατά πόσο η Κίντμαν έχει ξαπλώσει ή όχι στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού.

Μάλιστα, στο Διαδίκτυο πλάι στις φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση όπου έδωσε το παρών φιγούραραν και φωτογραφίες της σταρ από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», όπου πρωταγωνιστούσε το 1999. Η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής...

Εκπρόσωπος της ηθοποιού, πάντως, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο επί των φημών, όπως είχε κάνει και πριν από λίγο καιρό όταν η εμφάνιση της Κίντμαν στο φεστιβάλ των Καννών (με έντονα πρηξίματα στο πρόσωπο) είχε πυροδοτήσει ξανά στην ίδια συζήτηση.

Η Νικόλ Κίντμαν σήμερα:

Η Νικόλ Κίντμαν το 1999:

Η Νικόλ Κίντμαν το 1992:

Η Νικόλ Κίντμαν το 2001:

Η Νικόλ Κίντμαν το 2008:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ