Με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας - iefimerida.gr

Με ηγέτη τον Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήθελε... κόπο. Χώρο ήθελε!Ο Λιονέλ Μέσι, μόλις απέκτησε την ελευθερία που ήθελε και με την οποία του αρέσει να παίζει, άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα της Αργεντινής και την οδήγησε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της Βοσνίας, στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ασύνδετοι, μπλοκαρισμένοι και χωρίς καμία έμπνευση στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Σαμπέγια εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι στην επανάληψη με τις απαραίτητες «πινελιές» από τον προπονητή της «αλμπισελέστε» που έριξε στο ματς τους Ιγκουαϊν και Γκάγκο και άλλαξε το 3-5-2 σε 4-4-2.

Στην πρεμιέρα της πρώτης τους παρουσίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Βόσνιοι το πάλεψαν όσο μπορούσαν, εμφανίστηκαν καλύτεροι απ' ότι θα περίμεναν όλοι και μάλιστα, φρόντισαν να μην... τους πάρει από κάτω μόλις ο Κολάσινατς πέτυχε το αυτογκόλ μόλις στο τρίτο λεπτό.

Αυτό, ήταν και το γρηγορότερο αυτογκόλ στην ιστορία του Μουντιάλ, νικώντας χρονικά και αυτό του Γκαμάρα της Παραγουάης, από τη διοργάνωση του 2006, στη Γερμανία.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ