Γιάννης Σαββιδάκης ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar -Η ανατριχιαστική ερμηνεία του ως Ψαραντώνης [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιάννης Σαββιδάκης ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar -Η ανατριχιαστική ερμηνεία του ως Ψαραντώνης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ανάδειξη του νικητή έκλεισε χθες ο φετινός κύκλος του Your Face Sounds Familiar, σε μια βραδιά που τα είχε όλα: Μεταμφιέσεις, τραγούδι, χορό, γέλιο και απίστευτες εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Σαβιδάκης μεταμορφώθηκε σε Ψαραντώνη, ερμήνευσε συγκλονιστικά ένα τραγούδι του και... εξολόθρευσε τους τέσσερις συμπαίκτες του που διαγωνίζονταν μαζί του στον τελικό: Τον Κώστα Δόξα, ο οποίος ήρθε δεύτερος, τον Λευτέρη Ελευθερίου (τρίτος) και τον Παντελή Καναράκη που ήρθε τέταρτος.

Βέβαια, κανείς από τους συμμετέχοντες στο σόου δεν έφυγε παραπονεμένος, αφού όλοι πήραν από ένα βραβείο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τα εξής βραβεία:

  • Lady Αφάνα - Σοφία Κουρτίδου
  • Βγες από τα ρούχα σου - Βανέσα Αδαμοπούλου
  • Μάθε γλώσσα κι άστηνε - Σοφία Βόσσου
  • Κώστας Μαρτάκης - Μπέτυ Μαγγίρα
  • Your Body Sounds Familiar - Ελευθερία Ελευθερίου
  • Τούμπαρες - Αρης Πλασκασοβίτης

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας πριν από τον τελικό, δεν πήγαν μόνο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε επιλέξει ο μεγάλος νικητής του σόου, αλλά μοιράστηκαν εξίσουν στα 10 ιδρύματα που είχαν από την αρχή επιλέξει οι συμμετέχοντες.

Βίντεο: Zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ