Πώς η Τσέλσι Κλίντον βγάζει σχεδόν 27.000 δολάρια το λεπτό -Πανάκριβη η τηλεοπτική παρουσία της - iefimerida.gr

Πώς η Τσέλσι Κλίντον βγάζει σχεδόν 27.000 δολάρια το λεπτό -Πανάκριβη η τηλεοπτική παρουσία της

Πώς η Τσέλσι Κλίντον βγάζει σχεδόν 27.000 δολάρια το λεπτό -Πανάκριβη η τηλεοπτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε δημόσια ότι η οικογένειά της έφυγε από το Λευκό Οίκο βουτηγμένη στα χρέη. Σαφώς και πλέον δεν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα. Οχι μόνο γιατί η ίδια και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πληρώνονται για να κάνουν ομιλίες, αλλά και επειδή η κόρη τους έφτασε στο σημείο να βγάζει 26.724 δολάρια το λεπτό!

Κι όμως, αυτό προκύπτει από την αποκάλυψη του συμβολαίου που είχε η Τσέλσι Κλίντον με το NBC News. Οπως αναφέρει το Politico, η πρώην «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ συμφώνησε για 600.000 το χρόνο όταν μπήκε στην ομάδα του τηλεοπτικού δικτύου, ως «ειδική ανταποκρίτρια», το Νοέμβριο του 2011.

Με βάση αυτό το ποσό, η Κλίντον κέρδισε περίπου 26.724 δολάρια για κάθε λεπτό που βρέθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνεργασία της με το κανάλι άλλαξε, καθώς πλέον δεν έχει ετήσιο συμβόλαιο αλλά η παρουσία της εκεί ανανεώνεται κάθε μήνα, προκειμένου να υπάρχει το περιθώριο της διακοπής σε περίπτωση που η Χίλαρι Κλίντον αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις εκλογές του 2016.

Αν πάντως το αρχικό συμβόλαιο, του 2011, ίσχυε έως τώρα, αυτό σημαίνει ότι η Τσέλσι Κλίντον έχει βγάλει περίπου 1,55 εκατ. δολάρια από το NBC News. Σύμφωνα με το Business Insider, η ακριβοπληρωμένη κόρη του πρώην προέδρου πήρε αυτό το ποσό για 14 εμφανίσεις που έχει κάνει έως τώρα ως ειδική ανταποκρίτρια στον «αέρα», ενώ τα ρεπορτάζ της από το 2011 έως τώρα μετά βίας έχουν καλύψει 58 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ