Ψάχνουν το πρόσωπο «κλειδί» του καρτέλ της Φιλοθέης -Ο Αλβανός κακοποιός που καταζητείται - iefimerida.gr

Ψάχνουν το πρόσωπο «κλειδί» του καρτέλ της Φιλοθέης -Ο Αλβανός κακοποιός που καταζητείται

Ψάχνουν το πρόσωπο «κλειδί» του καρτέλ της Φιλοθέης -Ο Αλβανός κακοποιός που κατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η σύλληψη των έντεκα μελών της αδίστακτης σπείρας εμπόρων ναρκωτικών να είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα ασύλληπτο μέλος, ένας Αλβανός κακοποιός που θεωρείται το πρόσωπο κλειδί.Με βάση τη δικογραφία, πρόκειται για άτομο που συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και βρισκόταν συχνά στην πολυτελή βίλα της Φιλοθέης, ενώ ίσως να έπαιζε τον ρόλο του συντονιστή εντός και εκτός Ελλάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε γραπτό μήνυμα τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση, από τον 15χρονο γιο του εφοπλιστή Γιανουσάκη, που τον ειδοποίησε για την έρευνα.

Οι αρχές θεωρούν δεδομένο ότι ο Αλβανός κακοποιός, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις παράνομου τζόγου, κρύβεται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με στόχο να μην εγκαταλείψει τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ