Φωτογραφία -γροθιά από τη Βραζιλία του Μουντιάλ: Φίλαθλοι πετούν σκουπίδια μέσα σε κάδο όπου ζει μια άστεγη [εικόνα] - iefimerida.gr

Φωτογραφία -γροθιά από τη Βραζιλία του Μουντιάλ: Φίλαθλοι πετούν σκουπίδια μέσα σε κάδο όπου ζει μια άστεγη [εικόνα]

Η φωτογραφία -γροθιά από τη Βραζιλία του Μουντιάλ -Φίλαθλοι πετούν σκουπίδια μέσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Βραζιλία να πανηγυρίζει για την φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Μουντιάλ, αλλά οι αντιθέσεις στην χώρα αυτή είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικές.

Ενδεικτική της φτώχειας και της ανέχειας που μαστίζει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter με τον τίτλο Τα δυο πρόσωπα της Βραζιλίας (the two faces of Brazi), σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το περασμένο έτος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του Κύπελλο Συνομοσπονδιών (Confederation's Cup) και επανακυκλοφόρησε στα social media ως απόδειξη της οικονομικής δυσχέρειας. Σε αυτή απεικονίζονται φίλαθλοι να εξέρχονται από το γήπεδο και να ρίχνουν σκουπίδια σε κάδο όπου έχει βρει καταφύγιο μια άστεγη γυναίκα.

Φωτογραφία -γροθιά από τη Βραζιλία του Μουντιάλ: Φίλαθλοι πετούν σκουπίδια μέσα σε κάδο όπου ζει μια άστεγη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ