Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Σουμάχερ βγαίνει από την εντατική -Πιθανότατα να μην ξυπνήσει ποτέ - iefimerida.gr

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Σουμάχερ βγαίνει από την εντατική -Πιθανότατα να μην ξυπνήσει ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ειδική κλινική αποκατάστασης αναμένεται να μετακινηθεί ο Μίκαελ Σουμάχερ από τη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου δίνει τους τελευταίους μήνες γενναία μάχη για τη ζωή του.

Αν αληθεύει αυτή η είδηση, όπως τη μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο 45χρονος πρωταθλητής της φόρμουλα ένα, βρίσκεται εκτός κινδύνου, αν και παραμένει αμφίβολο το επίπεδο της προόδου που έχει σημειωθεί.

Η νέα είδηση, γράφει το «Εθνος», έρχεται τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση των γιατρών για την προσπάθεια αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε μπει μετά το ατύχημά του κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε πως αν επρόκειτο να ξυπνήσει, θα το είχε ήδη κάνει.

Οι ιατρικές πηγές πάντα έλεγαν ότι θα ερχόταν μια στιγμή που θα έπρεπε να ενημερώσουν τη σύζυγό του Κορίνα, τον αδερφό του Ραλφ και τον πατέρα του Ρολφ, ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω γι' αυτόν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στην πτέρυγα αποκατάστασης, θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία, που περιλαμβάνει καθημερινό μασάζ για τόνωση των μυών, αλλά οι γιατροί δεν αναμένουν σημαντικές βελτιώσεις -τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα- στην κατάστασή του.

«Η μεταφορά του Σουμάχερ σε μια ειδική κλινική αποκατάστασης ετοιμάζεται και οι πιθανότητες πλήρους ανάρρωσης έχουν μειωθεί», γράφει το δημοφιλές εβδομαδιαίο περιοδικό της Γερμανίας, Bunte. Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ πάντως δεν έχει απαντήσει στο άρθρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ