Ο Στουρνάρας στο Μαξίμου: Χαλαρός, αλλά και αινιγματικός για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας στο Μαξίμου: Χαλαρός, αλλά και αινιγματικός για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Ο Στουρνάρας στο Μαξίμου: Χαλαρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.Ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μαξίμου δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αυτά τα δυο χρόνια με ήλιο, με βροχή είστε πάντα εδώ κι έτσι μπορούσαμε να στείλουμε το μήνυμα στον Ελληνικό λαό της οικονομικής πολιτικής. Σήμερα ήρθα να ενημερώσω τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών για τις συνομιλίες τις διμερείς που είχαμε στη Γερμανία με τον κ. Σόιμπλε. Αυτό».

Ενας δημοσιογράφος, ωστόσο, του απάντησε χαριτολογώντας «και που σας ανεχθήκαμε», προκαλώντας τα γέλια τόσο των συντακτών όσο και του τέως υπουργού Οικονομικών.

Ωστόσο, όταν ο Γιάννης Στουρνάρας ρωτήθηκε για το αν βγαίνει κάτι από τις συζητήσεις αναφορικά με την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, απάντησε αινιγματικά.

«Βγαίνουν αρκετά πράγματα» ήταν τα λόγια του κ. Στουρνάρα.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ