Τα αυτογκόλ που έμειναν στην ιστορία! [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα αυτογκόλ που έμειναν στην ιστορία! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα μήνα που διαρκεί το Μουντιάλ μπορεί να δεις τα πάντα. Μα τα πάντα όμως... Και επειδή το ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν ένα άθλημα συναισθημάτων ακόμα και τα αυτογκόλ μπορούν να δώσουν χαρά... στον αντίπαλο.

Είναι η ομορφιά του βασιλιά των σπορ: μία άτυχη στιγμή για έναν παίκτη, για μία ομάδα, ταυτόχρονα κάνει τους... απέναντι να χαίρονται και να πανηγυρίζουν. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μόλις στο 11ο λεπτό της... ζωής του είχαμε τα παραπάνω συναισθήματα, στο αυτογκόλ του Μαρσέλο.

Με αφορμή λοιπόν, αυτή τη στιγμή το coppa.gr σας παρουσιάζει τα πιο διάσημα αυτογκόλ των Παγκοσμίων Κυπέλλων, με σημαντικότερο αυτό του Αντρές Εσκομπάρ (Αμερική-Κολομβία), στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994, που «στιγμάτισε» τη ζωή του.

Αντρές Εσκομπάρ (ΗΠΑ- Κολομβία), Μουντιάλ Αμερικής 1994

Ένα αυτογκόλ που είχε τραγικές επιπτώσεις. Όχι όμως επειδή η Κολομβία αποκλείστηκε από τους ομίλους, αλλά επειδή λίγες μέρες αργότερα ο ίδιος ο Εσκομπάρ πυροβολήθηκε στην γενέτειρα του, Μεντεγίν, με πολλούς να αναφέρουν ότι σκοτώθηκε λόγω του αυτογκόλ.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ και δείτε βίντεο στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ αυτογκόλ Αντρές Εσκομπάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ