Αποκαλύφθηκε ο κροίσος που έκρυβε λεφτά σε απίθανα μέρη -Σε ποια πόλη θα μοιράσει χρήματα το επόμενο διήμερο - iefimerida.gr

Αποκαλύφθηκε ο κροίσος που έκρυβε λεφτά σε απίθανα μέρη -Σε ποια πόλη θα μοιράσει χρήματα το επόμενο διήμερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση έχει προκαλέσει εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες στην Καλιφόρνια ένας άγνωστος ο οποίος κρύβει φακέλους με ποσά από 40 έως 100 δολάρια σε διάφορα απίθανα σημεία της πόλης και μέσω Twitter ειδοποεί τυχαία χρήστες να πάνε να τα πάρουν.

Το... κυνήγι του κρυμμένου θυσαυρού είχε γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την Καλιφόρνια, όχι μόνο γιατί οι κάτοικοι περίμεναν το επόμενο μήνυμα του άγνωστου... Άγιου Βασίλη, αλλά και για το ποιος είναι ο άγνωστος που μοιράζει λεφτά αφειδώς και με αυτόν τον τρόπο.

Τελικά ο «Άγιος Βασίλης» της Καλιφόρνια αποκαλύφθηκε μόνος του, με μια συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Μπράιαν Κιλμίντ του Fox News, αφού όπως δήλωσε ήδη τα μέλη της οικογένειάς του και οι φίλοι του, τον είχαν υποψιαστεί. Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο επενδυτή ακινήτων Τζέισον Μπούζι.

Όπως δήλωσε στον δημοσιογράφο ο εκατομμυριούχος, ο ίδιος έχει πολλά χρήματα και επιθυμεί να τα μοιραστεί και με άλλους ανθρώπους, ενώ μίλησε και για τις ιστορίες κάποιων από τους ανθρώπους που παρέλαβαν τους φακέλους με τα χρήματα και μετά δημοσίευσαν στο διαδίκτυο, πού χρησιμοποίησαν αυτά τα ποσά. Οπως εξήγησε κάποιοι από αυτου τα έδωσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, άλλοι κέρασαν φαγητό σε συναδέλφους τους, ενώ ένα 14χρονο κορίτσι τα έστειλε στην άρρωστη γιαγιά του στο Μεξικό.

Ο Μπούζι υποσχέθηκε να μοιράσει και άλλα χρήματα το επόμενο διάστημα και όχι μόνο στην Καλιφόρνια. Μεξικό, Χιούστον, Νέα Υόρκη, Σικάγο και Λας Βέγκας είναι στα άμεσα σχέδιά του. Το Σαββατοκύριακο πρόκειται να «κρύψει» σε διάφορα σημεία στην Νέα Υόρκη το ποσόν των 10.000 δολαρίων! Όποιος τυχερός θα είναι το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη αρκεί να ακολουθήσει το @ Hiddencash στο Twitter και μπορεί να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που θα λάβει οδηγίες για το πού κρύβεται ένας φάκελος με μερικά δολάρια.

Αποκαλύφθηκε ο κροίσος που έκρυβε λεφτά σε απίθανα μέρη -Σε ποια πόλη θα μοιράσει χρήματα το επόμενο διήμερο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ