Ενα πρώην σουβλατζίδικο των Πετραλώνων μεταμορφώθηκε σε Thai εστιατόριο με εξαιρετικό φαγητό και καλές τιμές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα πρώην σουβλατζίδικο των Πετραλώνων μεταμορφώθηκε σε Thai εστιατόριο με εξαιρετικό φαγητό και καλές τιμές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα αναζωογονημένα Πετράλωνα, χαμηλά στην Κυδαντιδών, άνοιξε εδώ και λίγες μέρες, το Ταϊλανδέζικο εστιατόριο Blue Bamboo σε μίνιμαλ, γκρι χρωματισμούς, φωτεινό, με ξύλινους πάγκους, τζαμαρίες και εξωτερικό πάσο τέλειο για άραγμα. Ιδιοκτήτες του ο Αντώνης (που λειτουργεί χρόνια το Circus στη Ναυαρίνου στο οποίο αναμένονται εκπλήξεις μεξικάνικης essence) και ο Ξενοφώντας, δυο μέτρα παλικάρι (ιδιοκτήτης του μπαρ Κλουβί που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου) οι οποίοι μεταμόρφωσαν ένα πρώην σουβλατζίδικο σε ταϊλανδέζικο bar-restaurant για να μοιραστούν την αγάπη τους για την αυθεντική ασιατική κουζίνα.

«Πρόσφατα μετακόμισα στα Πετράλωνα και τρωγόμουν για αλλαγές» λέει μιλώντας στο Popaganda.gr ο Αντώνης, πάντα ήρεμος και χαμογελαστός. «Όταν μου είπε ο Ξενοφών πως άδειασε ένας χώρος απέναντι από το μαγαζί του, η απόφαση ήρθε αυθόρμητα και ξεκινήσαμε το Blue Bamboo. Στόχος μας να κάνουμε ένα φαγάδικο διαφορετικό -όχι άλλο ένα μεζεδοπωλείο στην περιοχή- με προσιτές τιμές και μαζεμένο μενού στο οποίο θα προσφέρουμε τα καλύτερα πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας χωρίς να εξευρωπαΐσουμε τις γεύσεις. Το θέλαμε άνετο κι αυθεντικό».

Δείτε τι προτείνει η σεφ του μαγαζιού, την ημερομηνία του μεγάλου street food πάρτι που θα γίνει και φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ