Κατακραυγή: Ανδρας των ΜΑΤ με μεταλλική επένδυση στα γάντια του έξω από το υπουργείο Οικονομικών [εικόνα]

Αλγεινά σχόλια και οργή έχει προκαλέσει η φωτογραφία αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media όπου ο άνδρας φαίνεται να έχει μεταλλική επένδυση στην εξωτερική πλευρά των γαντιών του.Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα το μέταλλο που είναι τοποθετημένο στα γάντια του αστυνομικού, ενώ γεννιούνται ερωτήματα για τους λόγους τους οποίους ο εν λόγω αστυνομικός έχει παραβεί τους κανόνες της υπηρεσίας του.

Με βάση τις προδιαγραφές της στολής κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «βράζουν» τις τελευταίες ώρες με αρνητικά σχόλια για το πως αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τις καθαρίστριες, αλλά και για τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.

Χτύπησαν ξανά την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη

Επιπλέον, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι η φωτορεπόρτερ, Τατιάνα Μπόλαρη δέχθηκε επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κολλάρο και χτυπήματα στα πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι η Τατιάνα Μπόλαρη είχε δεχθεί ξανά επίθεση από αστυνομικούς το 2011 όταν κάλυπτε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ