Η Πάμελα Αντερσον στα νιάτα της καστανή, ανέμελη και ημίγυμνη -Πριν την «αγγίξει» το νυστέρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον στα νιάτα της καστανή, ανέμελη και ημίγυμνη -Πριν την «αγγίξει» το νυστέρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χειρουργικό νυστέρι και η ξανθιά βαφή μαλλιών είχαν καταλυτική επίδραση στην εικόνα της Πάμελα Άντερσον. Προτού μεταμορφωθεί σε ξανθιά σεξοβόμβα ήταν μελαχρινή, αδύνατη, με μικρότερο στήθος και λιγότερο αισθησιακά χείλη.

Η πραγματική Πάμελα «αποκαλύπτεται» σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, από την εποχή που ήταν έφηβη ακόμη, πριν ξοδέψει μια περιουσία για να αυξήσει το μπούστο και να κάνει τα χείλια της πιο ζουμερά. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η εφηβική αγάπη της Άντερσον στο λύκειο, Τάι Άντερσον, με τον οποίο μάλιστα παντρεύτηκαν.Σε ηλικία 14 ετών, το 1981, τότε που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού:Φωτογραφίες από την αποφοίτησή της, το1985. Αν και δεν είχε τα πλούσια προσόντα με τα οποία μας «συστήθηκε», ωστόσο συγκαταλεγόταν στα ομορφότερα κορίτσια του σχολείου:Την άχαρη στιλιστικά δεκαετία του 1980, με ρούχα της εποχής:Η Πάμελα και ο Τάι:Ο Τάι δεν δίστασε να δώσει στην εφημερίδα ακόμη και φωτογραφίες όπου η Πάμελα ποζάρει ημίγυμνη με τα εσώρουχά της:Ανάμεσα στο υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail είναι και ένα ραβασάκι της Πάμελα στον Τάι, συνοδευόμενο από μια γυμνόστηθη φωτογραφία της:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ