Μετά τους Κινέζους και Ρώσοι κλείνουν τώρα εισιτήρια για το γάμο τους στην Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετά τους Κινέζους και Ρώσοι κλείνουν τώρα εισιτήρια για το γάμο τους στην Κρήτη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα η καλή για το ελληνικό νησί. Μετά τους Κινέζους, τώρα και Ρώσοι επιθυμούν να περάσουν την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους στην Κρήτη.

Οπως αναφέρουν τα haniotika-nea.gr, το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση Ρωσικών γάμων στα Χανιά δείχνουν πρακτορεία που έχουν έρθει σε επαφή με ιδιωτικούς και δημόσιους τοπικούς φορείς. Ηδη την Κρήτη επέλεξε για τη διοργάνωση Ρωσικών και Ουκρανικών γάμων γνωστή εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού, μέσα απ' τη διοργάνωση ενός μεγάλου on line διαγωνισμού, του «My Greek Wedding», με έπαθλα πέντε συμβολικές γαμήλιες τελετές για ζευγάρια από τη Ρωσία και Ουκρανία που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του Μαΐου στο νησί, κυρίως στο Ρέθυμνο.

Τη μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος που παρατηρείται για τους γάμους στην Ελλάδα επεσήμανε ο πρόεδρος της Beleon Tours, Λεωνίδας Δημητριάδης ο οποίος ανέφερε ότι «τα πακέτα που κλείστηκαν αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το 2013. Μάλιστα μόνο μέσα στο Μάιο από την εταιρεία τελέστηκαν 23 γάμοι σε Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη και Κω».

Σε κάθε γάμο συμμετείχαν πάνω από 40 δημοσιογράφοι και παράγοντες του διαγωνισμού και 20 ταξιδιωτικοί πράκτορες του εξωτερικού, γεγονός που προωθεί την τουριστική προβολή της χώρας στις συγκεκριμένες αγορές, αλλά και την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο online διαγωνισμός «My Greek Wedding» του Beleon Tours, πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά και είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως γαμήλιου προορισμού για τα ερωτευμένα ζευγάρια από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.

Μετά τους Κινέζους και Ρώσοι κλείνουν τώρα εισιτήρια για το γάμο τους στην Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μετά τους Κινέζους και Ρώσοι κλείνουν τώρα εισιτήρια για το γάμο τους στην Κρήτη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ