Μαζική υστερία: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6 -Σιγή ισχύος από την Apple [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαζική υστερία: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6 -Σιγή ισχύος από την Apple [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple έχει συνηθίσει να καλύπτει με ένα πέπλο μυστηρίου τις κατά καιρούς νέες εκδόσεις του γνωστού iPhone. Εν αναμονή του iPhone 6, όμως, κάποιες φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και ήδη έχουν δημιουργήσει παγκόσμια υστερία.

«Δράστες» της διαρροής είναι φυσικά κάποιοι δαιμόνιοι Ασιάτες, άλλωστε οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo.
Ο 39χρονος Τζίμι Λιν, ποπ σταρ στην Ταϊβάν το έχει ξανακάνει με την προηγούμενη έκδοση του iphone και με το iPad Mini και η εγκυρότητά του αποδείχθηκε στην πορεία.

Οσο για τα χαρακτηριστικά αυτού του... υποτιθέμενου νέου μοντέλου (μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο) είναι το μέγεθός της οθόνης του (είναι μεγαλύτερη) και τα ανατομικά άκρα του. Στη φωτογραφία είναι τοποθετημένο σε ένα ματ περίβλημα.

Μαζική υστερία: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6 -Σιγή ισχύος από την Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα ένας πρώην υπάλληλος της Apple αποκάλυψε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα σετ ακουστικών που παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς και την αρτηριακή πίεση.

Μαζική υστερία: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6 -Σιγή ισχύος από την Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επισήμως το νέο iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2014. Μάλιστα σύμφωνα με το ifun.de η Apple προτίθεται να περιορίσει τις καλοκαιρινές διακοπές των εργαζομένων της, με σκοπό να είναι έτοιμη να παραδώσει το νέο μοντέλο και να καλύψει τον όγκο της παγκόσμιας ζήτησης.

Μαζική υστερία: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6 -Σιγή ισχύος από την Apple [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Weibo iPhone 6
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ