Ο Μικ Τζάγκερ αποτελεί ακόμη φόβητρο για τους άνδρες -Ο σύντροφος της Μπαρ Ρεφαέλι τη χώρισε, επειδή χόρευε κοντά του - iefimerida.gr

Ο Μικ Τζάγκερ αποτελεί ακόμη φόβητρο για τους άνδρες -Ο σύντροφος της Μπαρ Ρεφαέλι τη χώρισε, επειδή χόρευε κοντά του

Ο Μικ Τζάγκερ αποτελεί ακόμη φόβητρο για τους άνδρες -Ο σύντροφος της Μπαρ Ραφαέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι έχει φτάσει τα 70 δεν σημαίνει τίποτα. Με μία ατελείωτη λίστα θηλυκών να έχει περάσει από τη ζωή του, ο Μικ Τζάγκερ παραμένει φόβητρο για τους άλλους άνδρες. Κάτι που η Μπαρ Ρεφαέλι το έμαθε με πικρό τρόπο.

Το 29χρονο εκρηκτικό μοντέλο έζησε μία απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας από τον καλό της, επειδή τόλμησε να χορέψει πολύ κοντά στον γερόλυκο της ροκ. Ο Αντί Εζρά μάλιστα δεν δίστασε να της χαλάσει τα γενέθλια, επειδή θεώρησε ότι η απόσταση που τη χώριζε με τον... επικίνδυνο Τζάγκερ δεν ήταν η πρέπουσα.

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, τα οποία επικαλείται η Daily Mail, ο Εζρά ήταν τόσο εκνευρισμένος που άρπαξε την ξανθιά καλλονή από το χέρι και την τράβηξε μακριά από την πίστα, σε ένα πάρτι των Rolling Stones. Το ζευγάρι καυγάδισε έντονα και έφυγε από το πάρτι χωριστά, ενώ από τότε οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό.

Βέβαια, ο Τζάγκερ δεν ήταν μόνος του στο πάρτι, καθώς μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αυτοκτονία της επί χρόνια αγαπημένης του, Λόρεν Σκοτ, εθεάθη με άλλη γυναικεία συντροφιά. Εχοντας, προφανώς, ξεπεράσει την απώλεια, ο 70χρονος βγήκε ξανά στην... αγορά και αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να ζώσουν τα φίδια τον πρώην- πλέον- αγαπημένο της Ρεφαέλι.

Ο Μικ Τζάγκερ με την Μπαρ Ρεφαέλι, σε παλιότερη συνάντησή τους το 2013

Ο Μικ Τζάγκερ αποτελεί ακόμη φόβητρο για τους άνδρες -Ο σύντροφος της Μπαρ Ρεφαέλι τη χώρισε, επειδή χόρευε κοντά του  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ