Οταν η Κοκκινοσκουφίτσα και η Χιονάτη μπήκαν στο κελί -Και οι ηρωίδες των παραμυθιών έχουν σκοτεινή πλευρά [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Κοκκινοσκουφίτσα και η Χιονάτη μπήκαν στο κελί -Και οι ηρωίδες των παραμυθιών έχουν σκοτεινή πλευρά [εικόνες]

Οταν η Κοκκινοσκουφίτσα και η Χιονάτη μπήκαν στο κελί -Και οι ηρωίδες των παραμυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι όλες τους καλά κορίτσια. Η μία τριγυρνούσε στο δάσος, πηγαίνοντας στη γιαγιά της. Αλλη έκανε παρέα με επτά νάνους, προσπαθώντας να γλιτώσει από την κακιά μητριά της. Ή μήπως δεν ήταν τόσο αθώες η Κοκκινοσκουφίτσα και η Χιονάτη;

Μία καλλιτέχνης είδε τη διαφορετική τους πλευρά, τη σκοτεινή. Και τις φαντάστηκε πίσω από τα κάγκελα μίας φυλακής. Πρόκειται για την Μαριλέν Αντρόβερ, η οποία στα έργα της απεικονίζει τέσσερις ηρωίδες γνωστών παραμυθιών, που όμως έχουν μπει σε περιπέτειες.

Σύμφωνα με τη φαντασία της λοιπόν, η Κοκκινοσκουφίτσα συνελήφθη για φόνο, η Αλίκη- εκείνη που έγινε γνωστή για τις βόλτες της στη χώρα των θαυμάτων- έπεσε στα χέρια των αρχών για κατοχή ναρκωτικών. Η Χιονάτη κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ η Χρυσομαλλούσα- το κορίτσι που μπήκε στο σπίτι των τριών αρκούδων στο παραμύθι- διώκεται για καταπάτηση. Ολα αυτά βέβαια στα... παραμύθια για μεγάλους, αφού η συγκεκριμένη εκδοχή των ιστοριών τους δεν προσφέρεται για παιδικά αφτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ