Σε πύρινο κλοιό όλη η χώρα - iefimerida.gr

Σε πύρινο κλοιό όλη η χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληθαίνουν τα πύρινα μέτωπα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας λόγω των δυνατών ανέμων. Ειδικότερα, πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Φωτιά έχει εκδηλωθεί, επίσης, σε δασική έκταση στην περιοχή Βαρδάλη στο Δομοκό. Επιτόπου επιχειρούν 24 πυροσβέστες, με 12 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Στην Πάργα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κυψέλη. Στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 7 πυροσβέστες, με 4 οχήματα και ένα αεροσκάφος.

Εξάλλου, υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Ηλιόκαστρο Κρανιδίου.

Επί ποδός βρίσκεται από το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη τα πύρινα μέτωπα σε Μύκονο, Βαθύ Λακωνίας, Αστροβίτσα Μεσολογγίου και Σκουτασιάδα Αγρινίου.

Καμία από τις πυρκαγιές δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνει από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στις περιοχές.

Ηλ.Π./ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ