Ανάσα για καταναλωτές: Μειώσεις έως και 83% στα τέλη τερματισμού κλήσεων - iefimerida.gr

Ανάσα για καταναλωτές: Μειώσεις έως και 83% στα τέλη τερματισμού κλήσεων

Σημαντική ανάσα για τους καταναλωτές: Ερχονται μειώσεις έως και 83% στα τέλη τερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εως και 83% θα μειωθούν, σταδιακά, τα τέλη τερματισμού κλήσεων προς σταθερά δίκτυα σε όλους τους παρόχους στην ελληνική αγορά, όπως αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.Συγκεκριμένα, τα τέλη μειώνονται έως και 83% και διαμορφώνονται σε 0,0735 ευρώ/λεπτό μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Η απόφαση της ΕΕΤΤ εκτιμάται ότι θα έχει σημαντικά οφέλη για τον καταναλωτή, καθώς προωθεί τη διάθεση νέων συνδυαστικών οικονομικών προγραμμάτων στη σταθερή και κινητή τηλεφωνία με χαμηλότερες λιανικές χρεώσεις για κλήσεις προς όλα τα δίκτυα.

Οι μειώσεις τελών θα συνεχιστούν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ, και τα έτη 2015, 2016 και 2017.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι ρυθμιστικές παρεμβάσεις της ΕΕΤΤ, με γνώμονα την προώθηση του ανταγωνισμού και το συμφέρον των καταναλωτών, έχουν οδηγήσει σε συνολική μείωση κατά 91% στα τέλη τερματισμού κλήσεων προς σταθερά δίκτυα από το 2006 (0,804 ευρώ/λεπτό) έως σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ