Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι εύκολο για δύο γυναίκες του ίδιου κόμματος να μοιράζονται την εξουσία με αλτρουισμό. Οταν η Ζέτα Μακρή συνάντησε την Κατερίνα Παπακώστα και της παρέδωσε τη θέση της στο υπουργείο Υγείας η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε.

Η απερχόμενη υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της δεν άντεξε και πέταξε καρφιά και υπονοούμενα στην διάδοχό της με αφορμή το κλίμα που υπήρχε με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Αντώνη Μπέζα στο υπουργείο.

«Είμαι βέβαιη ότι εκείνοι που θα μας διαδεχθούν θα τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Εκείνο που δεν είμαι καθόλου βέβαιη είναι αν θα έχουν καλύτερη ατμόσφαιρα. Περάσαμε τόσο καλά, ήταν τόσο καλή, παραγωγική και ευχάριστη η ατμόσφαιρα χάρη στον υπουργό, που νομίζω θα φύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις» είπε η κυρία Μακρή.

Για να απαντήσει λίγο αργότερα η Κατερίνα Παπακώστα:

«Ο πρωθυπουργός μάς ανέθεσε αυτό το ευαίσθητο καθήκον σε μια ομάδα που πιστεύω ότι έχει καλή χημεία μεταξύ της και έτσι επομένως, αγαπητή μου Ζέτα, που σε αγαπώ και σε εκτιμώ πάρα πολύ, νομίζω ότι και εμείς θα έχουμε την ατμόσφαιρα εκείνη η οποία είναι επιβεβλημένη για να δουλέψουμε αρμονικά», σύμφωνα με το iatropedia.gr.

Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οταν η Κατερίνα συνάντησε την Ζέτα: Οι άσπονδες φίλες που μόνο δεν αρπάχτηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ