Η Audi καλωσορίζει την Porsche στο Le Mans και από πίσω ακονίζει τα υβριδικά της - iefimerida.gr

Η Audi καλωσορίζει την Porsche στο Le Mans και από πίσω ακονίζει τα υβριδικά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14 Ιουνίου ξεκινούν για 82η φορά οι διάσημες 24 Ώρες του Le Mans και στην εκκίνηση θα δώσει, έπειτα από πολλά χρόνια, το παρών και η Porsche με την 919 Hybrid.

Λόγω της επιστροφή της τελευταίας στο φημισμένο αγώνα η σύγχρονη πολυνίκης Audi, που σημειωτέον ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Porsche, την καλωσορίζει με ένα πολύ έξυπνο βίντεο. Το οποίο δείχνει το R18 e-tron quattro, το αγωνιστικό της Audi (και) για το Le Mans, να ξεκινά από την έδρα της στο Ingolstadt, να κινείται σε δημόσιους δρόμους και να φτάνει στην έδρα της Porsche, το Zuffenhausen, που είναι προάστειο της Στουτγκάρδης. Εκεί μετά από αρκετά σπινιαρίσματα και ντόνατ γράφει στην άσφαλτο «Welcome back» και εξαφανίζεται.

Πρόκειται για αλληλεγγύη; Από μια άποψη ναι, καθώς τα χρήματα βγαίνουν από την ίδια τσέπη, αλλά από την άλλη και για προειδοποίηση μιας και στην Audi θα πολεμήσουν σκληρά για να διατηρήσουν τα κεκτημένα... Άλλωστε το κάνουν σαφές: Δείτε το βίντεο και κάποια στιγμή το R18 e-Tron quattro προσπερνά ένα κατακόκκινο τρακτέρ. Ε, αυτό το τρακτέρ λοιπόν είναι Porsche...

Η Audi καλωσορίζει την Porsche στο Le Mans και από πίσω ακονίζει τα υβριδικά της | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο 24 ώρες Le Mans
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ