Εξαλλος πρώην υπουργός λέει: «Εχει τελειώσει για μένα ο Σαμαράς... δεν ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για αυτόν» - iefimerida.gr

Εξαλλος πρώην υπουργός λέει: «Εχει τελειώσει για μένα ο Σαμαράς... δεν ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για αυτόν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και όλοι περιμένουν ότι σταδιακά θα υπάρξουν εκρήξεις από ορισμένους πρώην υπουργούς που βρέθηκαν χθες εκτός κυβέρνησης, χωρίς να το περιμένουν, ένας από αυτούς δεν κρύβει πως αισθάνεται κατάφωρα αδικημένος και πως για αυτόν ο Αντώνης Σαμαράς απλώς... δεν υπάρχει.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος μεταφέρει σήμερα στα ΝΕΑ τη σχετική συζήτηση που είχε με τον πρώην υπουργό που είναι έξαλλος με την απομάκρυνσή του, χωρίς όμως να μας δίνει και το όνομά του. Οι ατάκες που είπε στον δημοσιογράφο είναι οι ακόλουθες: «Δεν μπορώ να δεχθώ την αδικία. Ο Σαμαράς με αδίκησε. Κατάφωρα. Εχει τελειώσει για μένα». Για να προσθέσει στη συνέχεια «δεν ξέρεις τί έχω κάνει εγώ για τον Σαμαρά. Δεν ξέρεις».

Ο πρώην υπουργός θεωρεί ότι κατόρθωσε να αφήσει «αποτύπωμα στον χώρο του» κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ