Αντεπίθεση Ολάντ με σέξι αθλητικογράφο που θα αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντεπίθεση Ολάντ με σέξι αθλητικογράφο που θα αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας [εικόνες]

Ανασχηματισμό και ο Ολαντ: Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος που θα αναλάβει Υφυπουργ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακή, πανέμορφη, αστεία και παθιασμένη με τη δουλειά της, η αθλητικογράφος Ναταλί Ιανέτα, θα είναι η νέα υφυπουργός Αθλητισμού της κυβέρνησης Ολάντ μετά τον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Η ίδια είναι δημοσιογράφος και ένα από τα «γερά χαρτιά» του καναλιού Canal Plus και ασχολείται με τα αγαπημένα της θέματα όπως η πολιτική, η κατάσταση της κοινωνίας και βεβαίως το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Με τη δημοτικότητά του να πέφτει στο 16%, ο Ολάντ αναγκάζεται να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, ωστόσο φαίνεται να κρατά την υπόσχεση του ότι η κυβέρνηση θα έχει «άρωμα γυναίκας».

Η Ιανέτα, μπορεί να είναι 42 χρονών, όμως διατηρεί μία εντυπωσιακή φυσική κομψότητα και τα μεγάλα καστανά μάτια της λάμπουν όταν αναφέρεται στην αγαπημένη της Γιουβέντους, αφού τη δένει με αυτήν η οικογενειακή ιστορία.

Κόρη Ιταλών μεταναστών πρώτης γενιάς από τη μητέρα της και δεύτερης από τον πατέρα της, αποφάσισε από μικρή ηλικία να γίνει δημοσιογράφος, γοητευμένη από την Christine Ockrent και την Anne Sinclair.

Τίποτα ωστόσο δεν ήταν εύκολο για αυτήν και το διαπίστωσε όταν γράφτηκε στο γυμνάσιο Victor Duruy μαζί με γιους υπουργών και διπλωματών: «Είχα την αίσθηση ότι δεν ανήκω εκεί. Το να είσαι παιδί μεταναστών δεν είναι εύκολο, γιατί θα πρέπει να επικυρώσεις την επιλογή των γονιών σου. Είναι βάρος, αλλά και κίνητρο», δήλωσε η ίδια.

Το ίδιο δύσκολο συναίσθημα αντιμετώπισε και το 1997, όταν πήγε για πρώτη φορά στο Canal+. Χρειάστηκε δέκα χρόνια πριν περάσει από την ιδιότητα του «κοριτσιού από το αθλητικό τμήμα» σε εκείνη του επικεφαλής παρουσιαστή του προγράμματος. Δέκα χρόνια στη διάρκεια των οποίων αναδιοργάνωσε τις βασικές αθλητικές εκπομπές. Η μόνη θέση που δεν έχει ακόμα αναλάβει ωστόσο είναι αυτή του σχολιαστή των αγώνων.

Τα τελευταία 15 χρόνια, η Ινετά μοιράζεται τη ζωή της με τον Jean-Charles Sabatier, τον Γερμανό «Mr Football» του Canal+. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη Σαλώμη και τον Οσκαρ και ζουν μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, «εκτός από τα βράδια, που η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου» λέει γελώντας η ίδια.

Αντεπίθεση Ολάντ με σέξι αθλητικογράφο που θα αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αντεπίθεση Ολάντ με σέξι αθλητικογράφο που θα αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αντεπίθεση Ολάντ με σέξι αθλητικογράφο που θα αναλάβει υφυπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ αθλητικογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ