Πάνω από μια γάστρα με αρνάκι στην Ηπειρο –Πού βρίσκονταν οι νέοι υπουργοί όταν το κινητό έγραψε Σαμαράς - iefimerida.gr

Πάνω από μια γάστρα με αρνάκι στην Ηπειρο –Πού βρίσκονταν οι νέοι υπουργοί όταν το κινητό έγραψε Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και οι περισσότεροι αγωνιούσαν και περίμεναν πάνω από το τηλέφωνο, ήταν πολλοί οι... υποψήφιοι υπουργοί που δεν άλλαξαν το πρόγραμμά τους το τριημέρο του Αγίου Πνεύματος λόγω αγωνίας και αναμονής. Εχει ενδιαφέρον που βρίσκονταν κάποιοι από αυτούς όταν χτύπησε το τηλέφωνο και είδαν στην οθόνη το όνομα Αντώνης Σαμαράς.

Ο νέος υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας (στη φωτογραφία πάνω), βρισκόταν στην πατρίδα του, για την ακρίβεια στην Πέτρα Ζαγορίου στην υπέροχη Ηπειρο. Καλεσμένος φίλου του, βρισκόταν στο τραπέζι πάνω από μια γάστρα με αρνάκι όταν έλαβε το τηλεφώνημα και ξεκίνησε αμέσως οδικώς για την Αθήνα.

Οχι στο βουνό, αλλά στη θάλασσα βρισκόταν ο νέος υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης. Σύμφωνα με τη Σίβυλλα στο Βήμα, βρισκόταν μέσα στο Seajet από Μύκονο για Αθήνα: «Ο κ. Βορίδης, η σύζυγος και τα δύο παιδιά τους πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο αγαπημένο τους νησί των Κυκλάδων. Ο υπουργός ήταν ντυμένος με t-shirt και μπεζ παντελόνι. Πολύ μαυρισμένος και χαλαρός. Ο μικρός του γιος τον κρατούσε μάλιστα από την ζώνη του παντελονιού του. Η σύζυγος του υπουργού είχε επιλέξει λευκό outfit. Ο κ. Βορίδης μάλλον έμαθε για την υπουργοποίησή του μέσα στο Seajet».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ