Καλοκαιρινό επιστημονικό σχολείο για μαθητές λάτρεις της Φυσικής - iefimerida.gr

Καλοκαιρινό επιστημονικό σχολείο για μαθητές λάτρεις της Φυσικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαιρινό επιστημονικό σχολείο για μαθητές διοργανώνει η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στην Ερέτρια. Μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λάτρεις της Φυσικής επιστήμης, από τις 26 Ιουνίου έως την 1 Iουλίου μπορούν να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις γνώσεις τους.

Τίτλος του πεδίου στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν οι φοιτητές είναι «Από τον Μικρόκοσμο στον Μακρόκοσμο, το Σύμπαν».Με το θερινό σχολείο θα συνεργαστούν και ερευνητές του Δημοκρίτου.

Στόχος του εν λόγω σχολείου είναι να αντιληφθούν και να αγαπήσουν οι μαθητές περισσότερο τον φυσικό κόσμο αλλά και να έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία της παρατήρησης και του πειράματος.

Το πρόγραμμα θα αποτελείται από τρεις διαλέξεις καθημερινά: 10.00 - 11.30 (πρωινή), 12.00 - 13.30 (μεσημεριανή) και 19.30 - 21.00 (απογευματινή διάλεξη).

Προυπόθεση για να συμμετάσχει ένας μαθητής, είναι να έχει βαθμό προαγωγής μεγαλύτερο από 17 ή καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2013.

Το κόστος συμμετοχής είναι 200 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μετακίνηση, διαμονή, διατροφή, έντυπο υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης (προκαταβολή 100 ευρώ μέχρι 13 Ιουνίου). Για περισσότερες πληροφορίες στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Γριβαίων 6, Αθήνα, τηλ.: 210-3635701.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητές σχολείο Ερέτρια καλοκαιρινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ