Nα γιατί χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι την Κρεσίντα Μπόνας -Η γυμνόστηθη εμφάνιση της νεαρής [εικόνες] - iefimerida.gr

Nα γιατί χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι την Κρεσίντα Μπόνας -Η γυμνόστηθη εμφάνιση της νεαρής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώ όλοι έλεγαν ότι το ειδύλλιο είναι... σοβαρό και ότι δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να έχουμε νέο γάμο στο Μπάκινγχαμ, γίνεται γνωστό ότι πρίγκιπας Χάρι και Κρεσίντα Μπόνας τραβούν ξεχωριστούς δρόμους. Οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό είναι προσωπικοί αλλά η χθεσινή εμφάνιση της 25χρονης καλλονής δεν θα άφηνε έτσι και αλλιώς περιθώριο για να προχωρήσει αυτή η σχέση. Θα την «έκοβε» το παλάτι.

Η ξανθιά 25χρονη παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο όπου έδωσαν το παρών επιχειρηματίες, γνωστά πρόσωπα της Μεγάλης Βρετανίας και γαλαζοαίματοι. Η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις και προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ο λόγος; Το σύνολό της ήταν άκρως αποκαλυπτικό. Το ντραπέ τοπ που άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη ήταν ιδιαίτερα χαλαρό στα πλευρά, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν πεντακάθαρα το στήθος. Υπό άλλες συνθήκες το παλάτι θα «άφριζε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ