Ο Στουρνάρας θέλει την Αναστασία Σακελλαρίου στη θέση υποδιοικητή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Στουρνάρας θέλει την Αναστασία Σακελλαρίου στη θέση υποδιοικητή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς και ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για τη στελέχωση του επιτελείου του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο κ. Στουρνάρας έχει ζητήσει να τοποθετηθεί στη θέση του υποδιοικητή η κυρία Αναστασία Σακελλαρίου, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και να αντικαταστήσει την κυρία Ελένη Δενδρινού-Λουρή (η θητεία της οποίας λήγει).

Μάλιστα σε όσους λένε γιατί η κυρία Σακελλαρίου να εγκαταλείψει τη νευραλγική θέση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για μία θέση υποδιοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος, η απάντηση που έρχεται είναι πως η νέα θέση θα είναι για έξι χρόνια. Φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε και πως είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Στουρνάρα.

H Αναστασία Σακελλαρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ