Αποχώρησε από τη Eurobank ο Γκίκας Χαρδούβελης - iefimerida.gr

Αποχώρησε από τη Eurobank ο Γκίκας Χαρδούβελης

Αποχωρεί ο Γκίκας Χαρδούβελης από τη Eurobank
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση της η Eurobank γνωστοποίησε την αποχώρηση του οικονομικού συμβούλου και μέλους της εκτελεστικής της επιτροπής, Γκίκα Χαρδούβελη, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Οπως τονίζεται, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά από τη θέση του είχε σημαντική συνεισφορά τόσο στη διαμόρφωση επιχειρηματικών αποφάσεων όσο και στη κατάρτιση της στρατηγικής του Ομίλου, μέσω της διεξαγωγής οικονομικών αναλύσεων και προβλέψεων για τα οικονομικά μεγέθη της τράπεζας, του ανταγωνισμού των αγορών αλλά και την ευρύτερη εγχώρια και διεθνή οικονομία.

Η διοίκηση της Eurobank κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τον καθηγητή Γκίκα Χαρδούβελη για τη σημαντική του συνεισφορά όλα αυτά τα χρόνια και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο νέο του αξίωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ