Ντόλιος: Δεν πέταξα από τη χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον Ντινόπουλο - iefimerida.gr

Ντόλιος: Δεν πέταξα από τη χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον Ντινόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με τον Αργύρη Ντινόπουλο, δεν υπάρχει άλλη λύση», υποστήριξε την Τρίτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ. Ντόλιος υποστήριξε: «Δεν πέταξα από τη χαρά μου, έχουν αλλάξει οι καιροί και δεν είναι ευχάριστες πλέον οι υπουργικές καρέκλες. Υπάρχουν θέσεις και απόψεις που κατατέθηκαν στη Βουλή για το συγκεκριμένο υπουργείο που εκτιμήθηκαν».

Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι «δεν μπορούν να γίνουν θαύματα γιατί οι βασικές πολιτικές παραμένουν οι ίδιες, αλλά πρέπει να στηριχθεί η προνοιακού χαρακτήρα δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υποκαθιστούν αδυναμίες του κράτους».

Με αφορμή στα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να είναι προεκλογική, ο υφυπουργός υποστήριξε πως «το θέμα του χρόνου είναι κρίσιμο ζήτημα και αν θεωρήσουμε ότι είμαστε κυβέρνηση μακράς πνοής, θα πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα των υπουργείων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ