Το success story μιας 16χρονης επιχειρηματία -Πώς κατόρθωσε να βγάλει εκατομμύρια πουλώντας σαγιονάρες με ζωγραφιές [εικόνες]

Mπορεί να είναι μόλις 16 ετών αλλά είναι ήδη εκατομμυριούχος και έχει ήδη κτίσει τη δική της αυτοκρατορία στο χώρο της μόδας. Ο λόγος για τη Μάντι Ρόμπινσον, μια έφηβη από το Τέξας η οποία το 2011 θέλησε να κάνει απτά τα σχέδια για τις σαγιονάρες που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε στο μπλοκ ζωγραφικής της.

Η μικρή Ρόμπινσον, χωρίς καμία σχεδιαστική εμπειρία αλλά γεμάτη πάθος για αυτό που κάνει και θέληση να κυνηγήσει το όνειρό της, κατάφερε να βάλει τα παιδικά παντοφλάκια της σε ένα από τα μεγαλύτερα site ρούχων, στέλνοντας απλώς ένα... γράμμα, αλλά και σε εκατοντάδες μαγαζιά παπουτσιών ανά τον κόσμο.

Μάλιστα, φέτος σχεδιάσε και μια σειρά από σανδάλια που ξεφεύγουν από το απλό σχέδιο της πλαστικής, λίγο πιο παιδικής σαγιονάρας που λάνσαρε μέχρι τώρα με την επωνυμία Fish Flops.

Η έφηβη Μάντι Ρόμπινσον από το Xιούστον του Τέξας, έχει γίνει γνωστή στις ΗΠΑ ως η 16χρονη επιχειρηματίας που με τα παπούτσια που σχεδιάζει έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ