CINETROLL: Πανωλεθρία για Τομ Κρουζ -Tι να τις κάνεις τις κριτικές, αν ο κόσμος δε σε θέλει όπως χτες - iefimerida.gr

CINETROLL: Πανωλεθρία για Τομ Κρουζ -Tι να τις κάνεις τις κριτικές, αν ο κόσμος δε σε θέλει όπως χτες

CINETROLL: Πανωλεθρία για Τομ Κρουζ -Tι να τις κάνεις τις κριτικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Aντζελίνα τον τσάκισε στα εισιτήρια. Και μια δραμεντί με αγνώστους. Μήπως φταίει η σαϊεντολογία; Ή το περίσσευμα σιγουριάς; Για κάποιον λόγο, η Αμερική δεν πείθεται πια από το χρυσό αγόρι. Όσο κι αν ο ΤΑΖ τον αγαπά.

Τι κι αν “Η Άκρη του Αύριο” θεωρήθηκε από τους κριτικούς (κι από μένα) μια από τις καλύτερες τελευταίες εξορμήσεις του Τόμας και μια από τις καλύτερες ταινίες φαντασίας της χρονιάς; (Διάβασε την κριτική του iefimerida ΕΔΩ). Οι εισπράξεις βγήκαν και μετά όπου θέλεις μπήκαν. Και μπορεί να γράφουμε (επειδή μάλλον είναι ο κρυφός μας πόθος) ότι ο Κρουζ είναι ο τελευταίος μεγάλος σούπερ ήρωας, όμως αυτή είναι η τέταρτη ταινία του στη σειρά, μετά την “Επικίνδυνη Αποστολή 4” του 2011, που δεν τσουλάει εισπρακτικά όπως θα έπρεπε.

Οι άλλες τρεις; “Ροκ για πάντα”, “Jack Reacher”, “Οblivion”. Nαι εντάξει, όχι ότι θα τον πάρουν και τα κλάμματα τον φίλο μας γιατί υπάρχουν και οι εκτός Η.Π.Α. εισπράξεις που σώζουν την κατάσταση. Όμως το πρεστίζ εντός αμερικάνικου εδάφους είναι πουτανιάρικο πράγμα, ειδικά όταν καμία από τις προαναφερθείσες ταινίες του δεν έπιασαν καν το κατοστάρικο σε εκατομμύρια δολάρια. Με την τελευταία, το “Η Άκρη του Αύριο”, παρά το μπαζ, τις κριτικές και το μύθο που την ακολουθεί, να έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη στο box office του τριημέρου, με μόλις 29,8 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις. Πίσω από την μέτρια “Maleficent” με την Αντζελίνα Τζολί που όμως σκίζει (Διάβασε την κριτική του iefimerida ΕΔΩ) και ακόμα πιο πίσω από τη ρομαντική δραμεντί “Το Λάθος Αστέρι” με ηθοποιούς που δεν τους ξέρει ούτε ο ατζέντης τους.

Με εισπράξεις πρώτου τριημέρου πιο κάτω κι από το σούπερ αποτυχημένο “John Carter”, το “Elysium” αλλά και το δικό του “Oblivion”, οι ειδικοί ψάχνουν να βρούνε τι πήγε στραβά με το “Η άκρη του αύριο”. Κάποιοι μιλάνε για εντελώς λανθασμένη στρατηγική μάρκετινγκ που μπέρδεψε το κοινό. Η αλήθεια όμως ίσως βρίσκεται στην ίδια την περσόνα του Κρουζ. Δεν αρνούμαι ότι είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς (για blockbuster και όχι μόνο) ηθοποιούς της γενιάς του. Όμως πίσω από το υπέρλαμπρο χαμόγελό του, σίγουρα κρύβονται πολλά μυστικά και ψέμματα. Και άστοχες δημόσιες κινήσεις. Που στη λογική της σόου μπιζ, πληρώνονται. Το ομολογώ, ακόμα κι εγώ παρακολουθώντας τον να λάμπει στην “Άκρη του Αύριο”, γυρνάω στον κολλητό μου δίπλα και του λέω: “Ρε συ, μπας και αν γίνω σαϊεντολόγος, καταφέρω στα 50 μου να είμαι τόσο σεταρισμένος;” Μετά ξανασκέφτηκα τη σκέψη μου και δεν μου πολυάρεσε. Λογικό δεν είναι;

*Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στo www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ