Οι αδελφές Μαγγίρα ερμηνεύουν Ρένα Βλαχοπούλου - iefimerida.gr

Οι αδελφές Μαγγίρα ερμηνεύουν Ρένα Βλαχοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αδελφές Μαγγίρα θα επιχειρήσουν μια αναδρομή στις επιτυχίες της αγαπημένης Ρένας Βλαχοπούλου σε μία μουσική παράσταση στο θέατρο Badminton στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Στο Πανί και στο Γυαλί.

Το Θέατρο Badminton και φέτος όπως και πέρσι μας κρατά συντροφιά και το καλοκαίρι με μια σειρά παραστάσεων και συναυλιών που γίνονται στον προαύλιο χώρο του θεάτρου και αντλούν την έμπνευσή τους από τον ελληνικό κινηματογράφο και την τηλεόραση κάτω από μια θεματική ομπρέλα που φέρει τον εύστοχο τίτλο «Στο πανί και στο γυαλί»

ΑΣτο πλαίσιο αυτών των ελδηλώσεων στις 25, 26 και 27 Αυγούστου η Μπέτυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα θα δώσουν μία αφιερωματική μουσική παράσταση για τη Ρένα Βλαχοπούλου σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα .

Οι αδελφές Μαγγίρα θα αποδώσουν με το δικό τους ερμηνευτικό χαρακτήρα τα τραγούδια της σπουδαίας πρωταγωνίστριας, που υπήρξε η πιο απρόβλεπτη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου με μία απίστευτη ικανότητα αυτοσχεδιασμού, αλλά και κορυφαία τραγουδίστρια που σφράγισε με την ερμηνεία της πάρα πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Το πρόγραμμα στο Μουσικό Προαύλιο του Badminton περιλαμβάνει τραγούδια όπως: «Γλυκιά ζωή» των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη, «Ας πάει και το παλιάμπελο» των Γιώργου Μουζάκη, Αλέκου Σακαλλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, «Η Αθήνα τη νύχτα» των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Σαντοριναίου, «Σαν ξημερώνει Κυριακή» των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη, «Έχω στενάχωρη καρδιά» των Μίμη Πλέσσα και Γιάννη Διαλιανίδη,, «Το πετεινάρι» των Γιώργου Κατσαρού και Αλέκου Σακελλάριου, «Κέρκυρα, Κέρκυρα» των Γιώργου Κατσαρού και Αλέκου Σακελλάριου κ.α

Θυμίζουμε ότι στον χώρο του Badminton θα βρείτε και ποικιλίες μπύρας, ποπ κορν, παγωτό χωνάκι, υποβρύχιο, γλυκά του κουταλιού, σάμαλι, κ.λπ., ενώ στο προαύλιο λειτουργεί και βιβλιοπωλείο και δισκοπωλείο με βιβλία και δίσκους που έχουν ως θέμα τους τον ελληνικό κινηματογράφο και την ελληνική τηλεόραση.

Για πληροφορίες και πωλήσεις εισιτηρίων κάντε κλικ εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ