Διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ δίνει 8 συμβουλές για το πώς να ζήσετε μια εκπληκτική ζωή - iefimerida.gr

Διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ δίνει 8 συμβουλές για το πώς να ζήσετε μια εκπληκτική ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι μια σπάνια περίπτωση ηθοποιού, διαθέτει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, είναι χαρισματικός, διόλου σνομπ και ξεχωρίζει τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.

Οπως αναφέρουν και τα διεθνή μέσα, έχει γίνει ένας σύγχρονος προφήτης.

Ο Μπιλ Μάρεϊ γεννήθηκε το 1950 στο Ιλινόις και ήταν το πέμπτο από τα εννιά παιδιά των Έντουαρντ και Λουσίλ Μάρεϊ.

Η κινηματογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1979 με την ταινία "Μεζεδάκια", η οποία αποτέλεσε επίσης το ξεκίνημα της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τον σκηνοθέτη Ίβαν Ράιτμαν και τον ηθοποιό Χάρολντ Ράμις.

Το 2004 εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την ερμηνεία του στην ταινία "Χαμένοι στη Μετάφραση" της Σοφία Κόπολα. Ο ρόλος αυτός του χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου, ενώ απέσπασε πληθώρα βραβείων, ανάμεσα στα οποία τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ αλλά και το BAFTA Α' Ανδρικού Ρόλου.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει επίσης τις ταινίες "Πάρτυ Φαντασμάτων", "Μαντ Ντογκ και Γκλόρια", "Ed Wood" του Τιμ Μπάρτον, "Kingpin", "Wild Things", "Charlie's Angels", "Καφές και Τσιγάρα", "Τσακισμένα Λουλούδια" του Τζιμ Τζάρμους, "The Lost City", "Get Smart" και "The Limits of Control". Προσεχώς θα τον δούμε στην ταινία "Passion Play", δίπλα στους Μίκι Ρουρκ και Μέγκαν Φοξ, καθώς και στο πολυαναμενόμενο sequel "Ghostbusters III".

Ιδού 8 μαθήματα ζωής από τον διάσημο ηθοποιό:

1. Να είστε ένα άτομο που φροντίζει τους άλλους
«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προσωπικά υπεύθυνοι ... Νομίζω ότι αν μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου, τότε ίσως να προσπαθήσεις να αναλάβεις τη φροντίδα κάποιου άλλου, έτσι υποτίθεται πως πρέπει να ζει κανείς».

2. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες

3. Μην επικεντρώνεστε στα άσχημα-μείνετε αισιόδοξοι

4. Να σέβεστε
«Θεωρώ ότι μια ρομαντική σχέση ξεκινάει πάντα όταν υπάρχει σεβασμός...»

5. Ζείτε στο παρόν- Αυτή είναι η ζωή σας όχι μια πρόβα

6. Να έχεις αίσθηση του πραγματικού εαυτού σου
«Το μυστικό είναι να έχεις αίσθηση του εαυτού σου, του πραγματικού εαυτού σου...».

7. Αποδεχτείτε το παρελθόν και να προχωρήστε μπροστά

8. Απλά χαλαρώστε
«Οσο πιο χαλαροί είσαστε, τόσο καλύτεροι είστε σε όλα: όσο καλά είσαστε με τους αγαπημένους σας, τόσο καλά είσαστε και με τους εχθρούς σας, με τη δουλειά σας και με τον εαυτό σας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ