Βρέθηκε η «Γουίτνεϊ Χιούστον» που θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βρέθηκε η «Γουίτνεϊ Χιούστον» που θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα σκαριά είναι μια τηλεταινία για τη ζωή της Γούιτνεϊ Χιούστον, που θα κυκλοφορήσει το 2015, και η παραγωγή βρήκε το πρόσωπο που θα ενσαρκώσει τη ντίβα της μουσικής.

Πρόκειται για την 31χρονη Γιάγια ΝταΚόστα, πρώην παίκτρια του «American's next top model» το 2004, που έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία The Butler, ενώ έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικά σίριαλ.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και το σενάριο θα εστιάζει στον ταραχώδη γάμο της Γουίτνεϊ Χιούστον με τον Μπόμπι Μπράουν, που φέρεται να ήταν άπιστος και να έκανε χρήση ναρκωτικών.Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 σε ηλικία 48 ετών.Η Γιάγια ΝταΚόστα όταν συμμετείχε στον Next Top Model της Αμερικής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ