Μπλόκο στην ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών λόγω παραίτησης Θεοχάρη -Ποια δεν μπορούν να «βγάλουν» οι φορολογούμενοι - iefimerida.gr

Μπλόκο στην ηλεκτρονική έκδοση πιστοποιητικών λόγω παραίτησης Θεοχάρη -Ποια δεν μπορούν να «βγάλουν» οι φορολογούμενοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παγώνει» η ηλεκτρονική έκδοση σειράς πιστοποιητικών, καθώς μετά την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη δεν υπάρχει κάποιος να τα... υπογράψει. Ετσι οι φορολογούμενοι, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη όταν και θα αναλάβει ο προσωρινός αντικαταστάτης του δεν θα μπορούν να εκδίδουν κάποιες βεβαιώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Δημόσων Εσόδων αναστέλλεται ως την ερχόμενη Τρίτη η χορήγηση μέσω του συστήματος TAXISnet των εξής πιστοποιητικών, επειδή θα πρέπει να φέρουν την ηλεκτρονική υπογραφή του γγ Δημοσίων Εσόδων, που λόγω της παραίτησης του κ.Θεοχάρη τέτοιου είδους υπογραφή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει:

  • Πιστοποιητικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων
  • Αποδεικτικά Φορολογικής Ενημερότητας
  • Αντίγραφα εκκαθαριστικών Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ετών 2010-2013
  • Αντίγραφα Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων οικονομικών ετών 2012 - 2014

Επίσης, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση αναστέλλεται η έκδοση Διοικητικής Πράξης Προσδιορισμού του Φόρου, για τις δηλώσεις Φ.Ε.Φ.Π. οικονομικού έτους 2014. Το ίδιο ισχύει για τις εκκρεμείς πράξεις Διορθωτικού Προσδιορισμού ηλεκτρονικών τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Α.Π. ετών 2011, 2012 & 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ