Το Mini έγινε οικογενειακό - iefimerida.gr

Το Mini έγινε οικογενειακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικογενειακή έκδοση το Mini είχε, το Countryman που βέβαια ταυτόχρονα είναι και SUV, ενώ πλέον αποκτά μια κανονική, συμβατική πεντάθυρη εκδοχή. Η οποία βασίζεται φυσικά στο τρίθυρο αμάξωμα της νέας γενιάς που παρουσιάστηκε πρόσφατα και πέρα από τις δύο επιπλέον πόρτες έχει μεγαλύτερο κατά 72 χιλιοστά μεταξόνιο και αυξημένο κατά 16,1 εκατοστά μήκος.

Όλα αυτά προκειμένου φυσικά να αυξηθούν οι χώροι στο εσωτερικό του τόσο για όσους κάθονται πίσω όσο και για τις αποσκευές τους, μιας και εδώ το πορτμπαγκάζ εμφανίζεται μεγαλύτερο κατά 67 λίτρα φτάνοντας συνολικά τα 278.

Οι κινητήρες του πρώτου 5θυρου Mini δεν διαφοροποιούνται σε σχέση με αυτούς της κλασικής, 3θυρης εκδοχής και έτσι βασικός είναι ο καινούργιος 3κύλινδρος βενζίνης των 1.500 κυβικών, που στην ατμοσφαιρική του έκδοση (One) αποδίδει 102 ίππους και στην turbo (Cooper) 136.

Τρικύλινδρος 1.500 κυβικών είναι και ο βασικός diesel, με απόδοση 96 ή 116 ίππων, ενώ τα κορυφαία σύνολα τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου είναι 2.000 κυβικών με 192 (Cooper S) και 170 (Cooper SD) ίππους αντίστοιχα.

Οι πωλήσεις του 5θυρου Mini θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Το Mini έγινε οικογενειακό | iefimerida.gr 0
Το Mini έγινε οικογενειακό | iefimerida.gr 1
Το Mini έγινε οικογενειακό | iefimerida.gr 2
Το Mini έγινε οικογενειακό | iefimerida.gr 3
Το Mini έγινε οικογενειακό | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο εκδοχή πεντάθυρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ