Οι «ροζ» περιπέτειες του Ολάντ: Δεν χώρισε με την Γκαγιέ, ζουν κρυφά τον έρωτά τους - iefimerida.gr

Οι «ροζ» περιπέτειες του Ολάντ: Δεν χώρισε με την Γκαγιέ, ζουν κρυφά τον έρωτά τους

Οι «ροζ» περιπέτειες του Ολάντ: Δεν χώρισε με την Γκαγιέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η προσωπική ζωή του Φρανσουά Ολάντ και οι «ροζ» περιπέτειες του Γάλλου προέδρου, που απασχόλησαν αρκετά την κοινή γνώμη στη χώρα του τον περασμένο χειμώνα. Σύμφωνα με το Closer, ο Ολάντ και η Ζιλί Γκαγιέ δεν χώρισαν αλλά ζουν κρυφά τον έρωτά τους.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το «Closer», το περιοδικό που είχε αποκαλύψει αρχικά τη σχέση και φαίνεται πως έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα της πολύκροτης σχέσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν το πρώην «παράνομο» ζευγάρι- όταν ήρθαν στο φως οι περιπέτειές τους, ο Ολάντ είχε σχέση με την Βαλερί Τριερβελέρ- έκανε ό,τι μπορούσε για να πείσει τους πάντες πως έχει χωρίσει. Στην πραγματικότητα ομως, ο Γάλλος πρόεδρος και η ηθοποιός είναι ακόμη μαζί.

«Δεν σβήνεις έτσι εύκολα δυο χρόνια αγάπης» γράφει το περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι κανένας από τους δυο δεν ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει και έτσι λαμβάνοντας πολλά «μέτρα» κατόρθωσαν υπό άκρα μυστικότητα να συνεχίσουν να συναντώνται, οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχουν χωρίσει. Πάντως, αυτή τη φορά το «Closer» δεν στηρίζει το ρεπορτάζ του με φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπως είχε γίνει όταν αποκαλύφθηκε η σχέση.

Ηταν τον Ιανουάριο, όταν το περιοδικό δημοσίευσε το πολύκροτο ρεπορτάζ, φέρνοντας τον Ολάντ σε αρκετά δύσκολη θέση εξαιτίας της σχέσης του με την ηθοποιό. Συνέπεια αυτού ήταν να χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία στη συνέχεια μίλησε εκτενώς στα ΜΜΕ για τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο και τη θλίψη που οι αποκαλύψεις της προκάλεσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ