Το πρώτο ραντεβού κατέληξε σε τραγωδία -Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος - iefimerida.gr

Το πρώτο ραντεβού κατέληξε σε τραγωδία -Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος

Το πρώτο ραντεβού κατέληξε σε τραγωδία -Την έθαψε ζωντανή κατά λάθος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίστεψαν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό στο διαδίκτυο. Αντί αυτού όμως, μία Γαλλίδα κατέληξε νεκρή και ένας Μαροκινός έγινε δολοφόνος, δίχως να το θέλει. Ολα αυτά γιατί ένα πρώτο ραντεβού είχε τραγική κατάληξη.

Η Μίνα Ελ Ουαρί άρχισε να συνομιλεί στο διαδίκτυο με έναν άνδρα που ζει στο Μαρόκο, όπως γράφει η εφημερίδα La Provence. Μετά από ατελείωτες συζητήσεις αρκετών εβδομάδων, η 25χρονη αποφάσισε να κάνει το ταξίδι από τη Γαλλία και να πάει στην πόλη Φεζ για να τον συναντήσει.

Οι δύο τους λοιπόν κανόνισαν το πρώτο τους ραντεβού στο σπίτι του- όπως είπε ο δράστης στην αστυνομία- και όλα έδειχναν να κυλούν εξαιρετικά. Μέχρι τη στιγμή που η Ελ Ουαρί- διαβητική, χωρίς όμως να το γνωρίζει- ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε σε κώμα.

Πανικόβλητος, ο άνδρας υπέθεσε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει. Βιάστηκε λοιπόν να εξαφανίσει το πτώμα της, χωρίς να παρατηρήσει ότι εκείνη ανέπνεε ακόμη. Εσκαψε έναν λάκκο στην αυλή του και την έθαψε εκεί, με τη νεαρή γυναίκα να βρίσκει τελικά τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι συγγενείς της Ελ Ουαρί δήλωσαν την εξαφάνισή της και η αστυνομία στο Μαρόκο άρχισε τις έρευνες. Μόλις κατέληξαν στον μοιραίο άνδρα και έψαξαν το σπίτι του, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας, ενώ εκείνος ομολόγησε το τι είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ