Πολιτισμός ή τσιγκουνιά; Οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην ακυρώσουν τις κρατήσεις - iefimerida.gr

Πολιτισμός ή τσιγκουνιά; Οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην ακυρώσουν τις κρατήσεις

Πολιτισμός ή τσιγκουνιά: Οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές με τους πρώην για να μην ακυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν διαλύεται μια σχέση υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφθούν οι πρώην ερωτευμένοι και πολλά σχέδια που πρέπει να αλλάξουν. Ενα από αυτά αρκετές φορές είναι και οι... κρατήσεις για κοινές διακοπές οι οποίες έγιναν σε στιγμή μεγάλης ευτυχίας με όνειρα για ειδυλλιακά ταξίδια τα οποία πήγαν στράφι.Ωστόσο, δημοσκόπηση του Ινστιτούτου OnePoll, για λογαριασμό του ταξιδιωτικού ιστοτόπου Lastminute.com, αποκαλύπτει ότι ένας σημαντικός αριθμός Ευρωπαίων έχουν πάει διακοπές με τους /τις πρώην τους για να μην ακυρώσουν τις κρατήσεις.

Συνολικά το 23% από τους 5.000 ενήλικες που ερωτήθηκαν (1.000 από Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ισπανία και Ιταλία) δήλωσαν ότι έχουν βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις.

Πιο κυνικοί αποδεικνύονται οι Βρετανοί οι οποίοι σε ποσοστό 39% αναφέρουν ότι έχουν κάνει διακοπές με τους πρώην τους για να μην χάσουν τις κρατήσεις (και τα χρήματα), ενώ ακολουθούν οι Ιταλοί με 24%, οι Ισπανοί με 21%, οι Γερμανοί με 16% και οι Γάλλοι με 15%.

Μάλιστα, αρκετοί παραδέχθηκαν πως έχουν παρατείνει μια σχέση που ξέρουν πως έχει ήδη τελειώσει μόνο και μόνο για να μην ακυρώσουν τις διακοπές τους. Και εδώ οι Βρετανοί είναι πρώτοι με 38% σε σύγκριση με το 25% των Ιταλών, το 19% των Ισπανών, το 14% των Γάλλων και το 13% των Γερμανών.

Οι Γάλλοι, πάντως, είναι οι πιο σκληροί, καθώς, σε ποσοστό 13% παραδέχονται ότι έχουν την τάση να πηγαίνουν διακοπές με το ταίρι τους και να το εγκαταλείπουν εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ