Ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα ο αρχηγός των δραστών που λήστεψαν την τράπεζα στο Συκούριο - iefimerida.gr

Ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα ο αρχηγός των δραστών που λήστεψαν την τράπεζα στο Συκούριο

Ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα ο αρχηγός των δραστών που λήστεψαν την τράπεζα στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τουλάχιστον τρεις δράστες που συμμετείχαν στην κινηματογραφική ληστεία με «άρωμα» τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Συκούριο Λάρισας ήταν ψύχραιμοι και αποφασισμένοι για όλα.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας το οποίο εξετάζουν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής προκύπτει, ότι φορούσαν γυαλιά, περούκες, κρατούσαν πιστόλια, ενώ ο ένας απ' αυτούς φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία, δεν δίστασαν να απειλήσουν τον διευθυντή της τράπεζας ότι θα τον πυροβολήσουν εάν δεν βάλει τον σωστό κωδικό στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε χρονοκαθυστέρηση και περίμεναν 20 λεπτά για να ανοίξει!

Οι υποψίες στρέφονται σε Μαζιώτη και Παλαιοκώστα

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής από τον τρόπο που έδρασαν οι ληστές, (πυρπόλησαν το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από την Πεύκη πριν από έξι μήνες, η μεγάλη λεία της ληστείας που ξεπερνά τα 150.000 ευρώ) υποψιάζονται τον Νίκο Μαζιώτη και τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Κι αυτό γιατί οι δύο καταζητούμενοι για την ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τους συνεργούς τους έχουν στο παρελθόν ληστέψει τράπεζες στην περιφέρεια με πανομοιότυπο τρόπο. Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν τους δράστες της ληστείας ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την τράπεζα και το καμένο αυτοκίνητο, αφού ίσως εκεί ανιχνευτούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία επίθεσης;

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο, εάν βέβαια η ληστεία στο Συκούριο έχει σχέση με τρομοκρατία, να έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας ενός νέου χτυπήματος. Τα περίπου 150.000 ευρώ δηλαδή να χρησιμοποιηθούν για να νοικιάσουν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης γιάφκα ή να αγοράσουν οπλισμό από ποινικούς με τους οποίους η συνεργασία άρχισε μέσα από τις φυλακές... Η αντιτρομοκρατική πάντως βρίσκεται σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού», αφού φοβάται επίθεση μέσα στον Ιούνιο με στόχο, ο οποίος μπορεί να είναι ανθρώπινος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ