Αδελφή Φαίης: Ο δράστης μου ζήτησε να πω ψέματα -Απειλούσε να με διασύρει με ροζ βίντεο - iefimerida.gr

Αδελφή Φαίης: Ο δράστης μου ζήτησε να πω ψέματα -Απειλούσε να με διασύρει με ροζ βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεσπώντας σε κλάματα κατέθεσε η αδελφή της Φαίης Μπλάχα στο δικαστήριο. Η 32χρονη Μαριαλένα είπε πως αναγκάστηκε να πει ψέματα αρχικώς γιατί την απειλούσε ο κατηγορούμενος πως θα την διασύρει με ένα ροζ βίντεο που πρωταγωνιστούσαν οι δυο τους. Παράλληλα αν και χαρακτήρισε ατίθασο πλάσμα την αδελφής της, είπε πως την αγαπούσε και θα έδινε ακόμα κάποιο όργανό της για να επιστρέψει στη ζωή. Τέλος δεν αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη, όχι όμως παράλληλα με την αδελφή της.

«Δεν είχα σκοπό να καλύψω κανένα. Δεν υπήρχε διαμάχη μεταξύ έμενα και της αδελφής μου. Την αγαπούσα πολύ. Θα έδινα τη ζωή μου να τη φέρω πίσω. Ακόμη και κάποιο όργανό μου αν ήταν να ζήσει. Έχω ακούσει τερατώδη πράγματα. Ο κατηγορούμενος έρχονταν και με ρώταγε ο ίδιος για την αδελφή μου. Ελεγε πως άκουγε διάφορα. Του έλεγα αν δε σου κάνει, φύγε, άστην ήσυχη. Η πρώτη κατάθεσή μου έγινε κατόπιν πίεσης και απειλής. Ο Στεφανάκης μου είπε να πω ψέματα. Οτι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και να μην τον "δώσω" στην αστυνομία. Μου είπε ότι θα με διασύρει με το βίντεο που έχει από το ξενοδοχείο που είχαμε πάει. Μου είπε ότι το δωμάτιο είχε κάμερα και ότι θα με κάνει ρεζίλι. Δεν έγιναν τα περιστατικά που λένε. Σαν άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων, δεν κορόιδευα την αδελφή μου στη δουλειά της. Δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή, ούτε σπίτι ούτε δουλειά. Πάσχω από κρίσεις πανικού, παίρνω χάπια. Στο παρελθόν είχα κατάθλιψη. Δεν λέω ψέματα. Θέλω να δικαστώ για αυτά που πρέπει και όχι για αυτά που θέλουν οι άλλοι. Πήγα έπειτα από 24 ώρες στην αστυνομία και είπα την αλήθεια. Η συναναστροφή μου με τον Στεφανάκη ήταν ήρεμη. Δεν μου έκανε κάποιο κακό. Πριν απ' όλα αυτά δεν είχα λόγο να τον φοβάμαι. Η Φαίη μου είχε πει ότι τη ζήλευε, της έκανε παρατήρηση για το βίντεο. Δεν τηλεφωνηθήκαμε με τον Στεφανάκη το μοιραίο βράδυ. Με κάλεσε στη λεωφόρο Μεσογείων, δεν ήξερα ότι είχε χτυπήσει τη Φαίη. Ηταν 5:30 το πρωί. Πήγα εκεί γιατί μου το ζήτησε επιτακτικά.

Τον γνώρισα πριν κάνει σχέση με τη Φαίη, δεν είχαμε παράλληλη σχέση

Τον γνώρισα πριν κάνει σχέση με τη Φαίη, δεν είχαμε παράλληλη σχέση. Η αδελφή μου ήταν ατίθασο πλάσμα. Πολλές φορές νευρίαζε πριν της πεις τι ήθελες. Ηθελα να γνωρίζει η Φαίη για μένα και τον Στεφανάκη, το θεώρησα σωστό. Ηθελα να είμαι εντάξει με την αδελφή μου, δεν εκβίασα ποτέ και δεν απείλησα κανένα. Η Φαίη ήθελε να είναι μαζί του, της άρεσε.

Πότε την απείλησε ο Στεφανάκης

Ημουν ευάλωτη εκείνη τη περίοδο, είχα χωρίσει, δεν είχα δουλειά. Ο Στεφανάκης μου ζήτησε να με δει σε μια καφετέρια για να μάθει τι θα καταθέσω στην αστυνομία. Μου είπε: πρόσεξε τι θα πεις στους μπάτσους γιατί εγώ θα μάθω. Μην πεις τίποτα διαιρετικό. Δέχομαι ότι συνάντησα τον Σαρέλ και του είπα νιώθω ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Του ζήτησα να καταθέσει και εκείνος τα ίδια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ