Ο δραπέτης ήταν... κύριος: Κράτησε τον λόγο του κι επέστρεψε στη φυλακή ύστερα από 4 ημέρες - iefimerida.gr

Ο δραπέτης ήταν... κύριος: Κράτησε τον λόγο του κι επέστρεψε στη φυλακή ύστερα από 4 ημέρες

Ο δραπέτης κράτησε τον λόγο του κι επέστρεψε στη φυλακή ύστερα από 4 ημέρες - Εί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φεύγω για λίγες μέρες να αλλάξω τον αέρα μου. Θα επιστρέψω σύντομα. Μην ανησυχείτε». Αυτό το σημείωμα άφησε δολοφόνος ο οποίος δραπέτευσε από ελβετική φυλακή και πιστός στην υπόσχεσή του, επέστρεψε χθες βράδυ στο κελί του!

Συναγερμός σήμανε το βράδι της Κυριακής στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Γενεύης, όταν ο 38χρονος άντρας, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε πάρει ειδική άδεια για να εργαστεί εκτός φυλακής, δεν επέστρεψε στο κελί του. Ο κρατούμενος, ο οποίος είναι Γάλλος υπήκοος, είχε καταδικαστεί το 2005 σε 15ετή κάθειρξη για την ειδεχθή δολοφονία μιας πόρνης στη Γενεύη, την οποία μαχαίρωσε 110 φορές.

Οι αρχές φοβήθηκαν ότι ένας επικίνδυνος δολοφόνος κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος, αλλά, μάλλον έκαναν λάθος. Το ίδιο βράδυ ανακοινώθηκε ότι ο δραπέτης έστειλε γράμμα στη μητέρα του στο οποίο εξηγούσε ότι είχε ανάγκη να ζήσει «τέσσερεις με πέντε ημέρες ελεύθερος» κι έδινε την υπόσχεση ότι θα επέστρεφε αμέσως μετά και «θα επεδείκνυε άριστη συμπεριφορά», όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Κι ενώ κανένας δεν τον πίστεψε, ο άντρας επέστρεψε πράγματι στη φυλακή χθες βράδυ! Υστερα από αυτό το ατόπημα, οι αρχές αποφάσισαν να τον μετακινήσουν σε φυλακή ασφαλείας. Είπαν, ωστόσο, ότι δεν θα επιβαρυνθεί περαιτέρω η ποινή του η οποία λήγει το 2019.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ