Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη ξαφνικά σήμερα και σενάρια για τον ανασχηματισμό - iefimerida.gr

Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη ξαφνικά σήμερα και σενάρια για τον ανασχηματισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιώνουν απ'οτι φαίνεται οι πάγοι στη σχέση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφού οι δυό τους συναντήθηκα μυστικά σήμερα λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι και ενώ συνεχίζονται οι φήμες για τα τελικά πρόσωπα του ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με τον Αρη Ραβανό στο Βήμα, η συνάντηση έγινε στο πατρικό σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή από τα μέσα ενημέρωσης. Το κλίμα φαίνεται πως ήταν καλό με σαφή διάθεση και από τους δύο να γυρίσουν σελίδα στην ψυχροπολεμική σχέση τους.

Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που συνομίλησαν οι δυο τους ήταν λίγο μετά τις εκλογές του Μαϊου του 2012, οπότε και συμφώνησαν να συμμαχήσουν ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης του Ιουνίου, οπότε και η ΝΔ επικράτησε.

«Έχουμε να μιλήσουμε δύο χρόνια», δήλωσε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη, το όνομα της οποίας ακούστηκε αρκετά για τη θέση της Επιτρόπου μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση μετά την αποχώρηση της Μαρίας Δαμανάκη. Ομως κύκλοι του Μαξίμου έλεγαν ότι ποτέ δεν συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ