Ζώντας με 700 γάτες: Το μεγαλύτερο καταφύγιο αιλουροειδών στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζώντας με 700 γάτες: Το μεγαλύτερο καταφύγιο αιλουροειδών στον κόσμο [εικόνες]

Ζώντας με 700 γάτες: Το μεγαλύτερο καταφύγιο αιλουροειδών στον κόσμο [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει παράδεισος στη Γη για τις γάτες, θα είναι σίγουρα αυτό το μέρος. Πρόκειται για το Cat House στο Κινγκς της Καλιφόρνια, όπου σήμερα ζουν περισσότερες από 700 γάτες, ενώ συνολικά έχει σώσει πάνω από 24.000 γάτες από την ίδρυσή του το 1992.

Το Cat House δεν είναι μόνο ένα καταφύγιο για αδέσποτες γάτες, αλλά αποτελεί επίσης ένα εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης, όπου μπορείτε να να πάρετε συμβουλές για την υγεία της γάτας σας ή για τα προβλήματα συμπεριφοράς της.

Ο χώρος ιδρύθηκε από τη Λίνεα Λατάνζιο, η οποία είναι μία έμπειρη κτηνίατρος και οι καθημερινές δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την αναζήτηση αδέσποτων αιλουροειδών και τη φροντίδα των ενοίκων του Cat House.

Τις φωτογραφίες που ακολουθούν τράβηξε η Κριστίνα Γκαντόλφο, φωτογράφος από το Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής της στον χώρο την Ανοιξη του 2013, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αφού η συντήρηση του χώρου και των ζώων βασίζεται μόνο σε δωρεές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ