Αυτή είναι η νικήτρια του επόμενου διαγωνισμού της Eurovision -H καλόγρια που κέρδισε το ιταλικό The Voice στο διαγωνισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νικήτρια του επόμενου διαγωνισμού της Eurovision -H καλόγρια που κέρδισε το ιταλικό The Voice στο διαγωνισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H καλόγρια Κριστίαν Σκούτσια αναδείχθηκε νικήτρια του φετινού ιταλικού The Voice και εκτός απροόπτου θα εκπροσωπήσει την γείτονα την επόμενη χρονιά στη Eurovision.

Η 25χρονη καθολική καλόγρια του τάγματος των Ουρσουλίνων προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο καθώς δεν είναι και ότι πιο... συνηθισμένο να βλέπεις μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει το μοναχικό δρόμο να ανεβαίνει στη σκηνή και να τα δίνει όλα.

Πάντως, μόλις ανακοινώθηκε ότι,χάρη στην ψήφο των τηλεθεατών κέρδισε το παιχνίδι, η αδελφή Κριστίνα ευχαρίστησε τον Θεό για την βοήθειά του και ζήτησε από όλους όσους ήταν παρόντες στο στούντιο, να πουν το «Πάτερ Ημών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ