Στα άκρα κλινικάρχες -ΕΟΠΥΥ: Με επίσχεση εργασίας απειλούν οι επαγγελματίες -Διακοπή συμβάσεων η απάντηση του Οργανισμού - iefimerida.gr

Στα άκρα κλινικάρχες -ΕΟΠΥΥ: Με επίσχεση εργασίας απειλούν οι επαγγελματίες -Διακοπή συμβάσεων η απάντηση του Οργανισμού

Στα άκρα κλινικάρχες -ΕΟΠΥΥ: Με επίσχεση εργασίας απειλούν οι επαγγελματίες -Δια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κέντρα των Ιδιωτικών Κλινικών με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς, δεν έχει υπάρξει ακόμη συγκεκριμένη συμφωνία για σύμβαση με το σύνολο των κλινικών, αλλά ούτε σύγκλιση στο ζήτημα των αποπληρωμών από πλευράς του Οργανισμού.Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών έχει απειλήσει ότι θα προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας τις επόμενες ημέρες εφόσον δεν υπάρξει άμεση συμφωνία για τα καίρια αυτά ζητήματα, ενώ στη λίστα αιτημάτων της ΠΕΙΚ υπάρχουν και άλλα αιτήματα.

Από την πλευρά του ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτά όλα αυτά τα αιτήματα και τονίζει πως, εφόσον υπάρξει επίσχεση εργασίας, ο Οργανισμός θα προβεί σε διακοπή συμβάσεων με τις κλινικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ