Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Συκούριο Λάρισας - iefimerida.gr

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Συκούριο Λάρισας

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Συκούριο Λάρισας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοπλη ληστεία με λεία περίπου 150.000 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς στο Συκούριο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα λίγο πριν κλείσει το υποκατάστημα. Συγκεκριμένα τρεις ένοπλοι εισέβαλλαν στο υποκατάστημα και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα οι δράστες είχαν τόσο θράσος που περίμεναν περίπου 15 λεπτά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, καθώς είχε χρονοκαθυστέρηση. Μόλις άρπαξαν τα χρήματα διέφυγαν με κλεμμένο όχημα -από περιοχή τςη Αθήνας- που οδηγούσε συνεργός τους. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και του έβαλαν φωτιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική και κλιμάκιο της έχει πάει στο Συκούριο προκειμένου να αναζητήσει στοιχεία για τους δράστες. Η μέθοδος της ληστείας πάντως θυμίζει χτυπήματα Μαζιώτη ή Παλαιοκώστα.

Υπενθυμίζεται πως στις 24 Δεκεμβρίου 1989 στο Συκούριο Λάρισας μέλη της 17 Νοέμβρη είχαν πραγματοποιήσει επιδρομή στο στρατόπεδο της περιοχής και είχαν αρπάξει 65 ρουκέτες, όπλα, χειροβομβίδες και σφαίρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ