O Ριμπολόβλεφ έβαλε και τεχνητούς καταρράκτες στο Σκορπιό για το πάρτι της κόρης του: Όσα έγιναν χθες και το σημερινό beach party - iefimerida.gr

O Ριμπολόβλεφ έβαλε και τεχνητούς καταρράκτες στο Σκορπιό για το πάρτι της κόρης του: Όσα έγιναν χθες και το σημερινό beach party

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσιγγάνικα βιολιά, dj από την Ιμπιζα, η πρόποση που έκανε ο Αλβέρτος του Μονακό όσο σφύριζαν οι σειρήνες των γιοτ. Οσα έγιναν στο πάρτι της Εκατερίνα χθες στον Σκορπιό αλλά και το beach party που θα γίνει σήμερα.

Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στο Βήμα:

«Τεχνητοί καταρράκτες οι οποίοι λειτουργούσαν σαν κουρτίνες προστασίας από τους paparazzi. Φωτορυθμικά, γνωστοί Dj's οι οποίοι είχαν φθάσει ειδικά από τα μεγάλα clubs της Ιμπιζας και του Μόντε Κάρλο. Πίστες χορού, προβολείς σε μπλε, φούξια και χρυσαφένια χρώματα.

Μουσικές house αλλά και τσιγγάνικα βιολιά. Συρτάκι, ζεϊμπεκιές αλλά και ρώσικοι παραδοσιακοί χοροί. Πανέμορφα μοντέλα με σούπερ-μίνι να χορεύουν στην πίστα μαζί με ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της Μονακό. Αμερικανοί, Ρώσοι, Βρετανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες να απολαμβάνουν τα πούρα και την σαμπάνια τους κοντά στην θάλασσα. Σκάφη του λιμενικού να περιπολούν γύρω από τον Σκορπιό.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια όπως ακριβώς «αρμόζει» σε έναν μεγιστάνα ο οποίος επιθυμεί να δημιουργήσει ένα περίβλημα μυστηρίου και ισχύος γύρω του. Τα μέλη του πολυάριθμου προσωπικού αναγκάστηκαν να φορέσουν βραχιολάκια τα οποία έφεραν ειδικό τσιπ εντοπισμού. Οι άντρες οι οποίοι αποτελούσαν την ομάδα security πάνω στο νησί μπορούσαν έτσι να εντοπίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται τα μέλη του stuff.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα αναγκάστηκαν να κυνηγήσουν φωτορεπόρτερ ο οποίος προσπάθησε να εισχωρήσει στον Σκορπιό. Τελικά οι άντρες ασφαλείας σχεδόν... τον πέταξαν στην θάλασσα.

25 κεράκια, σαμπάνιες και haute couture

Το κάλεσμα ξεκίνησε με κοκτέιλ στην παραλία. Αργότερα οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό του νησιού όπου είχε ετοιμαστεί ένας ειδικός χόρος διακοσμημένος σε gipsy look. Ακολούθησε φαγητό. Το μενού όμως περιελάμβανε εκτός από ανατολίτικες νοστιμιές και σπεσιαλιτέ της Ελληνικής και Ρωσικής κουζίνας.

Μετά το φαγητό η Εκατερίνα έσβησε τα 25 κεράκια της τούρτας της. Κοντά της ο συγκινημένος μπαμπάς Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο παππούς, η γιαγιά, νεαροί φίλοι και όλοι οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι.

Οι σειρήνες από το yacht της οικογένειας «My Anna» άρχισαν να σφυρίζουν όπως και αυτές των άλλων πολυτελών σκαφών που είχαν αγκυροβολήσει γύρω από το νησί.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ο οποίος έφτασε το πρωί της Τετάρτης σηκώθηκε από την θέση του και ύψωσε το ποτήρι του με την γαλλική σαμπάνια για να ευχηθεί στην εορτάζουσα. Τι είπε λοιπόν ο πρίγκιψ; «Αγαπητή Εκατερίνα σου εύχομαι υγεία και ευτυχία. Να είσαι πάντα όμορφη, δυνατή, χαρούμενη και να μας χαρίζεις τέτοιες βραδιές». Η νεαρή οικοδέσποινα ήταν όντως πολύ όμορφη με ένα λευκό μακρύ φόρεμα με τεράστια κόκκινα λουλούδια και ασορτί εσάρπα.

Η μουσική των Dj's εναλλασσόταν με αυτή που έπαιζε μπάντα η οποία είχε φτάσει από τη Νέα Υόρκη. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν ποτέ δεν έφτασε στο νησί η Beyonce ή κάποιο άλλο μεγάλο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διασκέδαση σε ένα ολοήμερο beach party. Οι προσκεκλημένοι αναχωρούν από τον ιδιόκτητο παράδεισο των Ριμπολόβλεφ την Παρασκευή το πρωί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ