Η απίστευτη αντίδραση πασίγνωστου ηθοποιού όταν ενώ ερμήνευε το ρόλο του άρχισε να χτυπά δαιμονισμένα το κινητό θεατή

Ο Κέβιν Σπέισι βρίσκεται στη σκηνή του θεάτρου και «καταθέτει την ψυχή του» όταν ξαφνικά ένα κινητό τηλέφωνο χτυπά και ο ηθοποιός διακόπτει την παράσταση για να διευθετήσει την κατάσταση με χιούμορ.

Ο 54χρονος πρωταγωνιστεί στο δικαστικό δράμα «Clarence Darrow» που ανεβαίνει στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου. Η παράσταση είναι σε εξέλιξη και εκτυλίσσεται μια δικαστική σκηνή κατά τη οποία ο ηθοποιός απευθυνόμενος στο κοινό – που κρέμεται από τα χείλη του -μιλάει με παθιασμένη φωνή και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, όταν ακούγεται στην αίθουσα το κουδούνισμα ενός κινητού τηλεφώνου.

Το μουσικό χαλί της παράστασης δυναμώνει ενώ ο ήρωας επιμένει ότι είναι αθώος. Το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπά. «Αν δεν απαντήσεις εσύ, θα απαντήσω εγώ», φωνάζει ο Σπέισι διακόπτοντας το μονόλογό του και κερδίζει το πιο δυνατό χειροκρότημα από το κοινό.

Ο συγκεκριμένος μονόλογος, όπου πρωταγωνιστεί ο Σπέισι, είναι η αποχαιρετιστήρια παράσταση για την ολοκλήρωση της 10ετους θητείας τους ως καλλιτεχνικού διευθυντή στο θέατρο Old Vic.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ